joi, 2 aprilie 2009

Gigi Becali

Foarte mult m-am bucurat cand am citit pe site-ul Realitatea ca instanta a decis arestarea lui Gigi Becali. La cat de ingamfat era si cazul sa i se infunde si lui, mai ales ca el credea ca este intangibil. In poza de pe site se vede neputinta lui de a-si ascunde frica de inchisoare. Chiar daca cei trei baieti care i-au furat masina nu sunt usa de biserica ma bucur ca au facut plangere impotriva lui, pentru ca pana la urma nu avea nici un drept sa faca asta, sa-i sechestreze si sa-i tortureze fara sa pateasca nimic. Becali este arhetipul romanului badaran si violent, iar cei care erau adunati in curtea judecatoriei erau exact ca el. Pacat ca nu sunt din ce in ce mai putini ca el. Ceilalti, si ma refer aici la "majoritatea tacuta" (ca sa il citez pe Isarescu din campania din 2000) sunt de acord cu instanta si probabil se gandesc ca incepe sa se faca dreptate in Romania, mai ales in cazul acestor oameni care sunt violenti si se cred intangibili si, mai rau, mesageri ai lui Dumnezeu, care sta deasupra lor si-i protejeaza.

3 comentarii:

  1. Oricat de controversat ar fi personajul, e cel putin ciudat sa te bucure o arestare care s-a facut in mod abuziv, nerespectandu-se procedurile legale. Daca tii la sanatatea justitiei, nu ar trebui sa te bucure, ci sa te ingrozasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se face dreptate in Romania cand o zbura porcul... E comanda "de sus" sa nu se mai vorbeasca de fratele lui Base si despre fiica-sa, casa de 1.000.000 de dolari, saracuta de ea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum sa fie arestare abuziva cand baietii aia au facut plangere impotriva lui, iar el a instigat la tortura si sechestrare ? Daca era destept se ducea la politie, dar nu se poate vorbi de inteligenta la Becali. A meritat-o. Nu e nimic abuziv in ceea ce a patit el.

    RăspundețiȘtergere