joi, 29 octombrie 2009

Impresii de la concert





A FOST IMPRESIONANT !!!!! FANTASTIC !!!!! EXACT CUM MA ASTEPTAM !!!!!! A fost ultimul concert de anul asta din turneul 360 Degrees. Au dat ce-au avut mai bun in show-ul asta ca sa faca o impreise de neuitat. Si au facut, cel putin pentru mine. Dar si pentru cei 50-60.000 de spectatori. Concertul a fost cu casa inchisa, s-au vandut toate biletele. A fost impresionant. Multi mergeau peste tot, la toate concertele lor si spuneau ca fiecare concert e diferit. Abia cand ajungi sa-i vezi live ajungi sa-ti dai seama cat sunt de uriasi. Sunt intr-adevar cea mai mare formatie din lume. Bono stie sa faca spectacol si se simte foarte bine cand e in mijlocul fanilor. Au venit oameni din Statele Unite si chiar din Australia ca sa vada concertul din Vancouver.

Mi-a placut totul, dar a fost un moment foarte frumos spre sfarsit cand le-a cerut tuturor sa-si lumineze ecranele de la celulare. Tot stadionul arata precum Calea Lactee. A fost foarte frumos. La concert a fost prezent si Bill Gates. S-a intamplat sa fie chiar ziua sa ieri, iar Bono le-a cerut fanilor sa-i cante "La multi ani". Si au cantat. A mai fost prezenta si sotia lui The Edge, chitaristul formatiei. A inceput show-ul cu o surpriza pentru locuitorii din Vancouver cu o referire la sistemul de transport public. Cand a inceput show-ul intrebarea sa a fost: "Unde mergem cu SkyTrain-ul ? Pe Millenium Line, Expo Line sau Canada Line ?" Toti au fost innebuniti cand au auzit asta. Au revenit de doua ori sa mai cante cateva melodii la cererea fanilor. Toti ii chemau si le scandau numele. Totul a luat-o razna, in sensul bun al cuvantului, cand Bono a cantat Sunday Bloody Sunday, un cantec despre razboi si consecintele sale asupra oamenilor nevinovati. L-a scris cand avea 20 de ani si ceva. E de pe albumul War. Inainte de One a aparut episcopul Desmond Tutu din Africa de Sud, care a vorbit despre pace si intelegere si puterea de a gandi ca unul cand vine vorba de facut bine in lumea asta. A fost fantastic totul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozele postate acum nu sunt facute de mine, le-am luat de pe net, dar o sa revin cu filme postate de mine pe YouTube si poze facute de noi.

In privinta publicului mi-a placut un aspect. Toti stateau la cozile lor, in sir indian, ordonat, civilizat, nu se buluceau la porti si erau foarte calmi, dar nerabdatori. Un aspect negativ a fost ca se servea bere si desi te controlau de tigari, oamenii le-au strecurat. La un moment dat langa noi au venit niste tipi care aveau niste tigari de marijuana. Bineinteles ca mirosul e oribil. Am mai spus si alta data ca mirosul de sconcs si ala de marijuana sunt aproape identice. Aveau niste fete de betivi, poate aveau si bere la bord. Dar a fost ceva trecator pentru noi. Ne-am simtit foarte bine desi ne-am dus la concert direct de la servici. O EXPERIENTA DE NEUITAT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu