miercuri, 23 septembrie 2009

Concertul U2

Pe 28 octombrie este concertul U2 de la BC Place. Abia astept sa ma duc sa-i vad live. Abia azi mi-am dat seama ca la radio dau in ultima vreme foarte multa muzica U2 pe postul de radio Fox, care difuzeaza numai rock. Promoveaza concertul si asta e bine. Cred ca asa se procedeaza pe aici, in Occident cand vine o formatie sau un artist asa de mare in oras. Stiu ca si la Europa FM o promovau pe Madonna cand a venit in Romania.

2 comentarii:

  1. da, asa fac toate posturile de radio cand e vreun concert mai important. Din pacate, cand a venit metallica la noi, avand in vedere ca e un singur post de radio exclusiv de rock in bucuresti, n-a fost chiar asa mare aglomeratie de piese :) Anyway, foarte fain ca ii vezi pe U2 :) Chiar sunt curioasa cat mai poate duce Bono, poate pui si un filmulet.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu o sa pun un singur film. O sa pun mai multe. O sa le pun pe contul meu de pe YouTube si apoi pe blog. Sper sa fac multe poze, dar vreau sa ma bucur si de concert. E pacat sa irosesc o ocazie ca asta facand doar poze. Sper ca ma intelegi. O sa vezi filme de la concertul din Vancouver. Poti sa fii sigura de asta.

    RăspundețiȘtergere