marți, 15 septembrie 2009

Calatoria lui Kevin

Aseara a fost finala la "America's got talent". Bineinteles, favoritul nostru este Kevin Skinner, pentru ca este atat de simplu si adevarat in acelasi timp. Am aflat aseara ca e si casatorit si are si doi copii adolescenti si are numai 34 de ani. Sunt sigur ca sunt toti sunt foarte mandri de el. Dati click pe numele lui sa vedeti drumul lui pana in finala. Miercuri se anunta castigatorul milionului de dolari si al unui contract in Las Vegas.

3 comentarii:

  1. L-am urmarit si eu pe Kevin Skinner, de la prima lui cantare, atat cat mi-a permis youtube-ul :) A reusit sa-si castige o gramada de admiratori nu doar pentru vocea lui, cat mai ales pentru felul de-a fi, pentru sinceritatea si simplitatea lui. Sper sa castige (si daca da, sa nu se schimbe apoi :). E uimitor cat de mult conteaza bunul simt al unei persoane, cat de mult ducem lipsa oamenilor simpli, naturali... zic asta pentru ca nu stiu daca te-ai uitat si pe comentariile postate la piesele lui de pe youtube, dar pe langa cei care il felicita, mai sunt si o gramada de tipe care zic ca il iubesc sau ca ar vrea sa se marite cu el :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, scuze, nu am vazut ultimul post. Deci a castigat, yey! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am urmarit comentariile de pe YouTube, pentru ca nu am avut timp, dar sunt de acord cu tine. E nevoie sa ne uitam la oameni precum Kevin sa ne gasim inca o data umanitatea si forta de a lupta ca sa ne realizam visele.

    O fi vrand fetele alea sa se marite cu el, dar e insurat si cu doi copii.

    RăspundețiȘtergere