duminică, 20 iunie 2010

Italia - Noua Zeelanda, 1-1

Ce joc frumos. Imi pare rau ca m-am trezit prea tarziu ca sa-l vad, dar ce-am vazut mi-a aratat o echipa a Noii Zeelande care vrea sa faca performanta la Cupa Mondiala si o echipa a Italiei care arata imbatranita, chiar daca avea forta in atac, dar nu era in stare sa finalizeze. Ultima ocazie a Noii Zeelande a fost a unui pusti de 18 ani, Chris Wood, care joaca in Anglia intr-o divizie secunda, pentru ca niciodata nu am auzit de West Bromwich Albion si nu cred ca joaca in Premier League si care l-a batut pe Fabio Cannavaro si care joaca (unde ?) la Juventus Torino.

Au fost multe surprize la aceasta Cupa Mondiala: Elvetia - Spania 1-0, Franta - Mexic 0-2, Brazilia - Coreea de Nord 2-1. Chiar daca ultimul meci nu a fost o surpriza in privinta rezultatului, a fost o surpriza in privinta vointei nord-coreenilor de a tine piept brazilienilor, reusind sa marcheze un gol foarte frumos spre sfarsitul meciului. In momentul de fata vad printre favoritele la castigarea Cupei Mondiale Argentina, Olanda si Germania, chiar daca cea din urma a fost infranta de Serbia. O Serbie care in primul meci cu Ghana nu a aratat forta cu care fusesem obisnuiti in preliminarii si care a dus la castigarea grupei Romaniei. Cu oarecare retineri as vedea si Serbia printre favorite, cu conditia sa revina la forma din preliminarii, pentru ca au aratat un fotbal foarte frumos.

Totusi as vrea sa felicit echipa Noii Zeelande pentru rezultatul, as spune istoric, pe care l-au obtinut in fata Italiei, actuala campioana mondiala. Avand in vedere ca la prima lor participare nu au obtinut nimic, iar acum au deja 2 puncte, este o mare realizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu