vineri, 11 iunie 2010

De ce sunt mai buni barbatii mici de statura ?

Pentru ca se pare ca sunt mult mai potriviti pentru lumea actuala in care resursele sunt din ce in ce mai putine. Cel putin asa crede o proasta care a scris un articol in ziarul de azi. Barbatii mici de statura consuma mai putin decat barbatii inalti cu 25%. Fetele prefera barbatii inalti pentru ca le pot proteja mai bine si pot cara vanatul mai bine si pot construi igluuri pentru familiile lor. :)) Dar, cica, mediul se schimba, iar resursele se diminueaza. Toate creaturile trebuie sa se adapteze. Salvatorul: slabanogul mic. Cum am spus, asta consuma mai putin cu 25% decat unul mai inalt. Slabanogul asta mic are 1,72 m inaltime si 68 kg, pe cand tipul inalt, "nociv" pentru mediu are 1,95 m inaltime si 90 kg. Cica si transportul ar fi mai usor pentru ala micu'. Copiii tipului inalt distrug cu 25% mai mult decat ai celui mic, continuand astfel ciclul distrugerii. Se pare ca chiar daca incalzirea globala este realitate sau fictiune ne indeamna sa reducem cantitatea consumata de noi. La sfarsit era un indemn catre toate fetele pentru salvarea viitorului prin reducerea dimensiunilor masinii, casei, a navetei si chiar a barbatului.

Stau si ma intreb oare cum pot unii oameni sa fac bani din tampenii de genul asta ? Oare libertatea cuvantului ne da voie sa spunem orice ? Probabil ca duduia aia era in lipsa de subiecte si s-a trezit ea plina de inspiratie intr-o dimineata si s-a gandit sa scrie despre asta. Poate are un iubit inalt cu care nu se mai intelege si cauta un motiv dintr-asta stupid ca sa se desparta. Mai scriu si eu atatea aberatii cateodata pe blogul asta si nu fac bani dintr-asta. Poate ar trebui sa-mi schimb jobul. Sa fac din asta un job full-time si sa fac bani din blogarit. Ar fi o chestie, nu ?

Un comentariu:

  1. Intr-un poem, nu sunt chiar sigura, 'Vanatorul din Alpi-'Schiller zicea ca pe pamant si sub soare este loc pentru toti...

    RăspundețiȘtergere