miercuri, 4 noiembrie 2009

Un egal remarcabil

Nu am vazut meciul. Am urmarit doar textul live pe site-ul UEFA. O sa vad meciul mai tarziu. Oricum, cred ca a fost un meci foarte bun in care baietii lui Dan Petrescu au stiut sa ramana motivati pana la sfarsit si sa egaleze mentinandu-si astfel sansele pentru "primavara europeana". Daca o sa ia bataie de la Sevilla si o sa faca doar un egal cu Stuttgart vor merge in optimi. Asta nu s-a mai intamplat de nu stiu cati ani de zile. Ar fi o performanta extraordinara.

Cu riscul de a ma repeta spun ca rezultatul de azi este urmarea unei politici de management sanatoase in care patronul stie ca trebuie sa ii lase pe profesionisti sa-si faca treaba (Dan Petrescu, MM Stoica). Jucatorii sunt de laudat pentru vointa cu care au luptat ca sa scoata acest egal. Aceasta e calea de urmat pentru orice echipa romaneasca de fotbal. Jucatorii au nevoie de calm si de liniste pentru a se concentra pentru jocurile lor. Un rol important l-a jucat si inspiratia lui Dan Petrescu care l-a introdus pe Onofras in locul lui Tiberiu Balan in minutul 28.

Sper sa mearga in optimi. MERITA.

2 comentarii:

  1. un rezultat echitabil, desi a dominat in mare parte pot spune ca unirea a avut multa bafta.rangers a arat ca o adevarata echipa la bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  2. Totusi sunt de parere ca si Unirea a aratat ca o echipa adevarata, care are vointa. Gandeste-te ce echipa romaneasca a revenit in ultimele doua minute ca sa egaleze ? Jucatori nostri, in mod obisnuit, in ultimele 10 minute ar fi zis ca nu mai e nimic de facut. Corecteaza-ma, te rog, daca gresesc.

    RăspundețiȘtergere