joi, 19 noiembrie 2009

Maradona din Hexagon



Incredibil. Hentul ala se vede si din spatiu. Franta nu merita sa mearga la Mondiale. FIFA ar trebui sa anuleze meciul si sa le dea irlandezilor calificarea din oficiu.

4 comentarii:

  1. O sa zici ca sunt subiectiva dar o sa iti dau mai multe motiv de ce nu ai dreptate:

    1. In momentul ala era 1-1 la general si ar fi fost lovituri de la 11 meri unde nu se stie cine putea castiga. Portarul Frantei e oricum foarte bun.

    2. Hentul se vede din spatiu doar la reluare, nu si in viteza actiunii, arbitrul e si el om si decizia i-a apartinut.

    3. In nici un caz nu poate fi anulat meciul, ci in cel mai bun caz sa se rejoace dar, daca ar fi sa se rejoace meciul asta, ar mai fi alte zeci de meciuri din trecut care ar trebui rejucate din cauza unor erori de arbitraj. Daca imi aduc eu aminte si Romania a pierdut o calificare la Europene sau Mondiale din cauza unei erori de arbitraj.

    4. Ca idee generala, francezii nu sunt deloc mandri de modul in care s-au calificat si nici de modul in care au jucat, dar decizia nu le-a apartinut. Deci exagerezi cand spui ca NU MERITA calificarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai daca se vede doar la reluare, atunci de ce irlandezii au sarit ca arsi in momentul in care au primit golul ? Meciul ar trebui anulat pentru ca amandoi capitanii sunt de acord. Unul dintre ei fiind Henry. Greseala asta era prea evidenta ca sa fie ignorata.
    Nici nu am zis ca francezii sunt mandri de felul in care au obtinut calificarea. Am citit si eu rezumatul articolelor din ziarele franceze. Mai toate zic ca, la modul in care a jucat Franta in campania de calificare, Irlanda ar trebui sa mearga la Mondiale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai da, au vazut jucatorii dar importanta era decizia arbitrului, nu a jucatorilor. De cate ori jucatorii nu au cerut henturi sau mai stiu eu ce care nu erau neaparat reale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, decizia apartinea arbitrului, dar ambele parti stiu regulamentul. Da, si arbitrul e om si e supus greselilor, dar greseala ramane si nu inseamna ca nu trebuie corectata. Meciul trebuie rejucat. Mai este si o vorba: cand mai multi iti spun ca esti beat, atunci trebuie sa te intrebi daca nu au dreptate. Toti jucatorii irlandezi au sarit ca arsi. Si antrenorul Irlandei a vazut hentul, desi era mai departe decat arbitrul.

    RăspundețiȘtergere