miercuri, 7 iulie 2010

Spania sau Olanda ?

Oricine ar castiga finala de duminica merita din plin sa o castige. Ambele echipe sunt foarte bune. Dar as vrea sa vorbesc despre meciul care tocmai s-a incheiat. Oricine m-ar fi intrebat ieri as fi zis fara sa clipesc ca Germania o sa castige, dar aseara si azi-dimineata m-am razgandit. Aveam un presentiment ca Spania va castiga. Spaniolii au dominat de la inceput pana la sfarsit, nelasand deloc spatii de manevra germanilor. Nemtii nu au reusit deloc sa dezvolte faza de atac naucitoare asa cum au reusit in triumfurile lor in fata Angliei si Argentinei. Au meritat din plin victoria, iar golul lui Puyol a fost perfect. Klose, Oezil, Podolski, Schweinsteiger nu s-au vazut aproape deloc pe teren. Tactica perfecta a lui Joachim Loew a fost anihilata de Del Bosque. Spaniolii au jucat foarte bine. Nu au facut spectacol, dar au fost practici, avand rabdare pentru a inscrie golul victoriei. Si ce spuneti de caracatita Paul ? Probabil ca va fi vandut sau va ajunge pe masa jucatorilor nationalei Germaniei. Astea da coincidente. A ghicit si infrangerea in fata Serbiei si pe cea in fata Spaniei.



Duminica va fi un meci al debutantilor in cercul select al castigatorilor titlului mondial. Nici una dintre echipe nu a castigat vreodata titlul mondial. Era timpul si pentru fete noi in clubul asta. Voi fi fericit pentru cine va castiga, dar imi va parea rau si pentru cine va pierde, pentru ca ambele echipe merita sa castige. Dar asa este in fotbal. Numai o echipa poate castiga.

2 comentarii:

  1. Ti-am spus eu ca asa o sa fie, daca a ghicit caracatita clarvazatoare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact. Unde era caracatita asta pana acum ? Unii vor sa o faca pranz pentru jucatorii germani. Mi-e mila de saracul Paul. :))

    RăspundețiȘtergere