miercuri, 15 iulie 2009

Rufe

Mai inainte am fost sa iau rufele de la uscator. Dar pe cine intereseaza asta ? Nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre faptul ca ne este dor la amandoi de mirosul de rufe uscate proaspete pe sarma, care inca mai pastreaza mirosul de Lenor. Aici nu ai voie sa intinzi rufele la uscat pe sfoara pe balcon, iar oamenii sunt obligati sa si le usuce in uscator, ceea ce afecteaza fibra si le face mai subtiri si fragile, iar mirosul de balsam de rufe nu se mai simte aproape deloc.

2 comentarii:

  1. ce inseamna "Aici" ?
    http://www.town.bradfordwestgwillimbury.on.ca/ws_par/groups/public/@pub/@bwg/documents/web_content/wspar_009891.pdf
    http://www.bchydro.com/guides_tips/green-your-home/appliances_guide/drying_laundry.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Postarea aia e valabila pentru timpul ala. Nu mai tin minte, dar am publicat dupa aia o postare despre uscatul rufelor, in care unei femei din North Vancouver i se impunea de catre consiliul cartierului sa-si scoata sfoara de rufe pe motiv ca strica estetica acelui cartier. Iar ea dadea drept exemplu chiar Ontario, unde oamenilor li se permitea sa-si usuce rufele pe sarma. Iar treaba cu BC Hydro sunt niste sfaturi practice carora nu stiu cati le dau atentie. Eu le-as da, dar nu am cum.

    Iar in al treilea rand aia era o postare sentimentala. Asa ca nu poti sa ma iei la puricat, pentru un singur cuvant, cu ce am zis acolo. Pana la urma blogul asta e pentru prieteni, iar daca tu nu esti de acord cu ea chiar nu-mi pasa. Era o impresie personala.

    RăspundețiȘtergere