sâmbătă, 17 aprilie 2010

Vineri, spre servici

Am fost foarte surprins sa vad ratustele astea doua pe strada ducandu-se la deal spre Douglas College. Probabil ca se duceau la cursuri, desi era cam devreme. Niste studenti foarte silitori. Asta era langa statia de SkyTrain New Westminster. Nimeni nu le deranja cu nimic, oamenii treceau pe langa ele fara sa le sperie, iar ele cred ca erau obisnuite cu oamenii pentru ca nu parea sa le fie teama.

4 comentarii:

  1. Asta m-a uimit si pe mine cind am ajuns in Canada: animalele nu fugeau de oameni.Parca nici unii , nici altii nu cunosteau ce-i frica...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am niste poze mai vechi pe blog de la Lost Lagoon Lake din Stanley Park cu niste gaste canadiene. Erau la cativa pasi de mine si cred ca daca as fi avut ceva de mancare ar fi venit la mine. In State e diferit ?

    RăspundețiȘtergere
  3. E absolut la fel! Eu am lociut intii in Canada, in Montreal . Aproape 18 ani. De 10 ani sint in SUA. Intii in California, apoi aici.
    Ratustele sint tare dragute. Intradevar , daca ai ceva sa le dai vin la tine. Si porumbeii...Cind era mic, baiatul meu statea mereu cu porumbeii in parc. Veneau foarte aproape de noi. De fapt, primul cuvint rostit de baiat a fost -in afara de mama, fireste, "pembei"...Ce de amintiri frumoase... Scuza-ma ca te-am plictisit cu astea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce fain e asa :)..mi-ar place sa vad pasari si animale care nu se sperie de oameni si oameni care respecta pasarile si animalele, la mine in sat avea cuib o barza, si niste nemernici zilnic aruncau in cuibul ei cu pietre, sticle..etc pina a plecat saraca... Aruncau de amuzament ca pasarea aia nu facea rau la nimeni :(

    RăspundețiȘtergere