marți, 5 aprilie 2011

Consulatul Romaniei in Vancouver (IV) - adresa

Am spus ca revin cu alte informatii in momentul in care se vor publica. M-am uitat pe site-ul ambasadei din Ottawa, iar acolo s-a publicat, momentan, doar adresa postala a consulatului din Vancouver. Adresa este: Suite 855, 555 Burrard St., Bentall II, Vancouver, BC V7X 1M8, Canada. Este chiar langa statia de SkyTrain Burrard, cu alte cuvinte, in buricul targului. Deci daca cineva vine din afara Vancouverului trebuie sa ia Canada Line de la aeroport pana la Waterfront, iar de la Waterfront trebuie sa coboare la Burrard, statia urmatoare. Cum ai iesit din statie o iei la vale pe strada Burrard si e pe aceeasi parte a strazii cu statia de SkyTrain. Cladirea cred ca e Bentall Tower II, pentru ca am verificat adresa pe site-ul Canada Post, iar codul postal corespunde cu acea cladire, de asemenea codul postal corespunde cu intervalul de birouri in care este situat consulatul.

Eduard a lasat un comentariu foarte folositor in privinta datei cand va incepe consulatul sa fie operational. Domnul consul Lucian Rosenfeld i-a zis ca spera ca biroul consulatului sa fie operational incepand cu luna mai. Mai au de primit aparatura si apoi se apuca de treaba. Zic si eu sa avem rabdare. Consulatul exista asa ca nu o sa plece nicaieri.

2 comentarii:

  1. Sergiu, ai gasit un website pentru consulatul din Vancouver? Am incercat pe internet, dar nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, imi pare rau, dar nu am gasit nimic. Am intrat din nou pe site-ul ambasadei din Ottawa, dar nimic nici acolo. Ba, mai mult, au scos si adresa postala de acolo. Au lasat doar numele domnului consul.

    RăspundețiȘtergere