luni, 20 mai 2013

Condamnarea lui Becali

Scriu despre evenimentul asta care a "zguduit" Romania sau "O PLANETA" (planeta Becali, adaugarea mea) cum spunea cineva pe pagina de Facebook a Stelei. Au aparut ca ciupercile dupa ploaie pagini pe Facebook pentru "nedreptatea" facuta lui Becali. Hai sa fim seriosi.

Becali e un hot dovedit. A facut afaceri cu terenuri, a incalcat legea si a trebuit sa faca inchisoare pentru asta. De ce a vrut sa fuga din Romania in Israel, tara care nu are acord de extradare cu Romania ? Daca se stie curat trebuie sa lupte pana la capat. Cica o sa se duca la CEDO, dar asta doar confirma prostia lui.

Vad o multime de comentarii ale unor idioti ca Becali e un om bun, a dat bani la saraci, a construit biserici, a facut case la sinistrati (sa verifice cineva cine e proprietarul acelor case, de fapt). Sunt fan Steaua, dar nu sunt fan al actualei conduceri care pe pagina de Facebook isi arata sprijinul pentru cioban. Toti analfabetii si "smecherii" au facut bani pe spinarea altora in Romania, iar cand unul dintre ei face inchisoare, toti il plang, "saracutul" de el.

Ca a ridicat biserici. Romania nu are nevoie de biserici, desi sunt credincios, ci de scoli, de spitale. Pe aici milionarii, oamenii de afaceri isi fac titlu de mandrie din sponsorizarea unor noi aripi la universitati sau la spitale. Se poate lauda Becali cu asa ceva ? Cautati pe net, daca vreti, despre Jim Pattison. Uitati un link. Vancouver General Hospital are o aripa care-i poarta numele, iar omul nu a facut nimic ilegal in viata lui. Deci se poate, intr-o tara normala. Romanii vor o tara normala, dar ii plang pe hoti cand normalitatea ii izbeste in fata.

Asa se intampla intr-o tara normala. Cei care au incalcat legea si sunt prinsi, trebuie sa mearga la inchisoare. Ce-i cu plansetele astea pe umerii lui Becali ? Si chiar daca Becali ar fi facut scoli si spitale, tot ar fi meritat sa mearga la inchisoare. Tot timpul s-a dat cavalerul dreptatii si adevarului. E doar un demagog, un om care numai gura e de el. Promite luna de pe cer, fara sa faca nimic.

Pentru cei care-l plangeti si cititi asta, ganditi-va bine inainte. Vreti sa traiti intr-o tara normala, dar nu stiti sa recunoasteti normalitatea. Ar trebui sa va bucurati ca oameni ca el incep sa aibe frica de justitie pentru golaniile pe care le-au facut. La cat mai multi ani, Becali.

Un comentariu:

  1. DE acord cu tine in toate ...ce ma enerveaza este ca nu este la inchisoare decat dintr-un singur motiv : a calcat pe altii ca el pe coada ... nu din spirit de justitie .... CXi doar ca au aparut pesti mai mari , flamanzi rau care vor sa fure cel putin la fel ca el .... Normalitatea in Romania este doar o metafora de poveste care incepe cu :"a fost odata cand nu se povestea " :D

    RăspundețiȘtergere