miercuri, 20 iunie 2012

Impotriva coruptiei

Tot timpul m-a revoltat fenomenul asta. De aceea am si plecat, pentru ca imi pierdusem speranta. Poate ca s-ar putea schimba dupa ce s-a intamplat azi.
Adrian Nastase, prim-ministru al Romaniei intre 2000 - 2004 a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare, iar politia s-a dus la el acasa pentru a-l ridica. M-a bucurat nespus stirea asta. Pur si simplu nu-mi venea sa cred. Mai toate comentariile de pe Facebook si de pe Twitter vorbesc despre el. Iar majoritatea felicita decizia unanima a judecatorilor de a-l condamna. Cautati etichetele #adriannastase si #nastase pe Twitter ca sa participati la conversatie. Parca speri ca ceva bun se mai poate intampla in Romania. Cititi si articolul acesta de pe Hotnews. Mi-a placut si citatul din Stapanul Inelelor pe care cineva l-a pus pe Facebook: "...But in the end, it's only a passing thing, this shadow. Even darkness must pass. A new day will come. And when the sun shines it will shine out the clearer. Those were the stories that stayed with you. That meant something, even if you ...were too small to understand why. But I think, Mr. Frodo, I do understand. I know now. Folk in those stories had lots of chances of turning back, only they didn't. They kept going. Because they were holding on to something.

Frodo: What are we holding onto, Sam?

Sam: That there's some good in this world, Mr. Frodo... and it's worth fighting for."
 
Nu il compatimesc. Trebuie sa fie pedepsit pentru coruptie. A fost dovedit, asa ca trebuie sa se duca la inchisoare. A incercat sa se sinucida. Un gest de o lasitate imensa. Fuge de responsabilitate. Si ce melodramatic. A tras cand politistul a intrat la el acasa. De acum sunt detalii de barfa pe la bar. Ideea esentiala este ca a primit ce a meritat. Pacat ca a ratat cand a incercat sa se sinucida. LAS !!!!!!!!!!

4 comentarii:

  1. Bine ai zis, gest de lasitate si nu de demnitate asa cum se vehiculeaza pe-aici, in RO.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au furat ticalosii astia tara de nu se poate , si voua ,celor care ati plecat , sa va para rau ca ati plecat???? Sa nu va pare ca tot aia sunt la putere si aici nu se va schimba nimic. Traiti frumos cu gandul la tara , dar traiti acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum sa vedem cand si cum vor fi anchetati, judecati si condamnati Videanu, Udrea, Pinalti si altii asemeni lor...

    RăspundețiȘtergere