sâmbătă, 8 octombrie 2011

Post de televiziune - Ionutz TV

Mai nou mi-am facut post de televiziune. Glumesc. Nu e chiar un post de televiziune, ci un site care iti permite sa transmiti in direct, cu o camera web, ca si cum ai avea propriul tau post de televiziune. Adresa canalului meu pe Ustream.tv este aceasta. Bineinteles ca daca o sa dati click pe link acum nu o sa vedeti nimic, pentru ca nu transmit nimic. Ma gandeam ca din cand sa raspund la intrebarile voastre in direct timp de o jumatate de ora, maxim o ora. Totul o sa fie la o ora acceptabila si pentru mine si pentru cei din Romania pe care o s-o anunt pe blog.

Ce parere aveti ? Intrebarile mi le puteti pune in comentarii sau va puteti crea un cont pe Ustream si putem discuta acolo pe chat. As vrea sa aud parerea voastra. Cred ca asa participarea e mult mai interactiva si putem comunica mai bine. Astept comentarii.

9 comentarii:

  1. Atunci cand o sa primesc niste intrebari, o sa anunt cand o sa transmit. Pana atunci nu o sa fie nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna interesant.Sa ne zici ora si data!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum am spus mai sus. Astept intrebarile mai intai.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Ionutz! In ultimul timp am inceput sa iti citesc blogul si pot spune ca ai mai ,,castigat" un cititor. :)
    Si eu sunt in plin proces de emigrare (am incepuT pe 25 ian 2011)si pot spune ca incep sa citesc cu tot mai mult interes acest blog deoarece intentia mea este de ma stabili impreuna cu familia in Vancouver.Intrebari am foarte multe insa toate la timpul lor.Cea ce ma preseaza este acest cliseu (daca e asa) cum ca viata in Vancouver este muult mai scumpa ca in Montreal de ex precum si imob si cum ca salariile sunt muult mai mici si de aici dificultatile de a reusi sa te integrezi in BC.Nu imi fac multe griji si sunt optimist insa ai putea sa ne vorbesti mai mult despre preturi in general in Vancouver ( de la cheltuieli, telefon, internet, ab tv - cazul tau de ex) si bineinteles alte cheltuieli daca mai apar cum de ex am citit de aceea asigurare la masina care se achita lunar.In rest numa bine si o sa ne mai auzim...adica scriem...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand mult succes dupa ce ajungi in Canada. Sa stii ca viata aici e mult mai scumpa decat in alte parti. Si multi stiu asta. De exemplu, pe postul de televiziune Global de aici se difuzeaza o serie de reportaje cu titlul "Generation HOW", adica cum o sa reuseasca generatia de 25-35 ani sa aiba o viata la fel cu a parintilor lor, la preturile caselor si ale altor lucruri care sunt aici in B.C., si mai ales in Metro Vancouver. Uita-te la link-ul asta si poate reusesti sa vezi videoclipurile din Romania. In mod normal sunt restrictii de vizionare ale unor videoclipuri de pe paginile web ale posturilor de televiziune canadiene din afara Canadei, dar poate ai noroc. Poti urmari si reportajele din saptamanile anterioare. Am impresia ca am o postare pe undeva despre preturi si costuri, dar poate o sa mai scriu o postare actualizata. Mai tinem legatura.

    RăspundețiȘtergere
  6. salut. numele meu este Vlad, intentionez sa emigrez in canada in curand. in romania sunt director la o clinica de sanatate mentala, iar sotia este angajat al guvernului...vrem sa ne schimbam modul de viata .vreau daca se poate informatii despre echivalare studii,recunoasterea acestora acolo sau ceva de acest gen

    RăspundețiȘtergere
  7. Banuiesc ca ai niste studii medicale, daca esti in functia aia. Eu nu ti-as recomanda sa vii aici, decat daca esti dispus sa o iei de la capat cu invatatul. Si cand spun asta ma refer aproape de la zero, in sensul ca toate examenele de diferenta pe care le dai sunt foarte scumpe (da, trebuie sa le platesti din buzunarul tau sau dintr-un student loan, daca te califici pentru el) si dureaza in jur de 10 ani ca sa-ti echivalezi studiile, ca medic, aici. Am o postare pe undeva care se numeste Medic in Canada. E in lista din dreapta cu cele mai citite postari ale mele, daca nu ai citit-o deja. Totusi depinde de norocul fiecaruia si daca vrei sa-ti asumi efortul asta. Inca ceva. Ai sa incepi de jos. Nu ai sa ajungi aici si tot in functia aia ajungi. Fiecare are drumul lui aici si toti au inceput de undeva, mai jos sau putin mai sus, dar fiecare a muncit greu pentru ce are.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, Ionut! Am gasit intamplator blog-ul tau care mi se pare interesant si util persoanelor ce intentioneaza sa emigreze in Canada.
    Te-as ruga, daca e posibil si ai un pic de timp la dispozitie, sa-mi dai cateva informatii si eventual link-uri utile pentru procesul de emigrare. Am multe intrebari carora nu le-am gasit inca raspunsurile.
    Iti multumesc anticipat.

    Lori.

    RăspundețiȘtergere