marți, 27 mai 2008

Inceputul

Azi incep sa scriu in blogul meu. Este o chestie interesanta. Am auzit ca poti sa primesti bani din asa ceva. Conditia este sa-l scrii intr-o limba de circulatie internationala si sa fie citit de cat mai multi oameni.
Sunt racit. Ana are grija de mine cu toata dragostea de care ea da dovada. Si o iubesc foarte mult.
Ieri am trimis pasapoartele la ambasada Canadei, prin DHL, asa cum ne recomandasera ei. Intr-o luna maxim ar trebui sa vina, iar dupa asta sa vezi nebunie. O sa trebuiasca sa ne facem bagajele cat mai repede, ca sa ajungem in august acolo. O sa vedem noi ce-o sa fie.

3 comentarii:

  1. foarte misto jurnalul / blogul tau, am citit aproape toate articolele din categoria canada, ca am o sora si cumnatul acolo si ma batea gandul sa "va" vizitez, dar nu sunt hotarat.

    o singura observatie am: "serviciu".
    in rest, scrii foarte bine, si stilistic, si gramatical

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci mult coane. Da, tot ce am scris acolo e adevarat. Nu am vrut sa mint pe nimeni, pentru ca e ca si cum mi-as fura caciula singur. Cat despre faza cu "corect gramatical", am incercat sa scriu cat mai mult asa, pentru ca in ziua de azi si oameni de varsta mea scriu prescurtat in limbajul de pe messenger. Si nu sunt de acord deloc cu asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca ceva. E mai mult blog decat jurnal. La inceput am vrut sa-l fac jurnal, dar m-am gandit apoi ca nu e prea normal sa-ti pui viata pe tapet, asa, in vazul lumii. Asa ca nu scriu foarte mult despre angoasele mele personale. Prefer sa le discut cu sotia.

    RăspundețiȘtergere