marți, 13 decembrie 2011

Ursul gunoier din Downtown

Stirea cum ca un urs negru a fost vazut in Downtown, adica in buricul targului, langa studiourile CBC, in spatele un camion de gunoi a facut prima pagina in ziarul The Province. Saracul urs cauta mancare in North Vancouver cand a fost luat de camionul de gunoi. Era doar un pui, avea un an sau doi. A fost apoi tranchilizat si transportat in valea Squamish. Ofiterului de la Protectia Animalelor nu i-a venit sa creada ce a auzit cand a fost sunat. Tranchilizase un cerb la statia de SkyTrain Waterfront, dar un urs... Prima data a crezut ca e o gluma, dar i s-a spus ca nu este pacaleala de 1 aprilie. Daca vreti sa vedeti ce mai face duceti-va pe Twitter la @downtown_bear. :)

2 comentarii:

  1. Lasa ca au incercat ieri sa tranchilizeze si la noi un tigru scapat din gradina zoologica din Sibiu, dar cum tranchilizantul nu si-a facut efectul repede , si tigrul a devenit nervos,l-au impuscat (mortal.)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat ca l-au omorat. Dupa ce ca sunt o specie pe cale de disparitie. Ar trebui sa cumpere tranchilizante mai eficiente.

    RăspundețiȘtergere