joi, 29 noiembrie 2012

"Ce este tristetea ?"

Observati ghilimelele. Inseamna ca este un citat. Nu inseamna ca habar n-am ce este tristetea. Am auzit intrebarea asta la un post de radio pentru copii din Romania. Itsy-Bitsy FM.

miercuri, 28 noiembrie 2012

Campania electorala

Pe 9 decembrie o sa ma duc la vot. Nu m-am dus la referendum, dar o sa ma duc la alegeri. Nu o sa votez cu USL-ul dupa cum va dati seama. Asta cred ca o sa fie ultima postare politica pe blogul asta. De acum inainte o sa le pun pe celalalt blog al meu, Realitati romanesti.

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Tot despre sanatate in Canada

Unde sanatatea nu este un subiect important ? Oriunde, bineinteles. Acum cateva saptamani ne-am gandit cum sa facem ca sa mai reducem din cheltuieli, ca sa avem o imagine mai buna asupra finantelor noastre. Ne-am gandit daca nu am putea aplica pentru Regular Premium Assistance, adica daca esti intr-o anumita categorie de venit poti beneficia de anumite reduceri la plata Care Card-ului, adica asa-numitul card de asigurat in sistemul sanitar.


luni, 12 noiembrie 2012

Guest posting

Citeam odata pe un blog ca daca vrei sa atragi cat mai multi cititori pe blogul tau inviti si pe altii sa posteze pe blogul tau, asa-numitele "guest posts".